JEUGD ADVIES- EN BEGELEIDINGSBUREAU

logo

bijles

JAde biedt de mogelijkheid tot het volgen van bijles voor uw kind op het gebied van rekenen,(werkwoord)spelling, begrijpend lezen en technisch lezen.
De bijles sluit aan bij de gehanteerde didactiek en leerstrategieën van het onderwijs.
De bijles wordt gegeven door zeer ervaren leerkrachten.
Leest u bij het kopje ‘algemene voorwaarden bijles’ alle belangrijke informatie voordat u uw kind middels het aanmeldingsformulier wilt opgeven.

Werkwijze
De bijles start zo mogelijk direct na schooltijd. De begeleiding duurt 1 uur, waarvan 50 minuten ingezet worden voor de daadwerkelijke begeleiding en 10 minuten voor de voorbereiding, nakijken van het werk, scoren van de toetsen etc.. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van minimaal 5 en maximaal 8 kinderen. De groepjes zijn samengesteld per bouw (onder-, midden- of bovenbouw) of per leeftijdscategorie en op het gewenste te ondersteunen vakgebied. Per groepje wordt er één vakgebied behandeld. Voorafgaand aan de bijles informeren wij naar het niveau van uw kind. Het is prettig als wij inzage krijgen in de meeste recente CITO gegevens, U kunt dit bij de school navragen. Op deze manier krijgen we inzicht in de beginsituatie van uw kind, met andere woorden: het niveau van uw kind wordt bepaald. Na 11 weken wordt er een evaluatiegesprek met u gepland om de eventuele vorderingen te bespreken. Tevens zal bekeken worden of een vervolg wenselijk is. Echter in geval van een meer hardnekkig leerprobleem is bijles van 3 maanden veelal onvoldoende en dient u rekening te houden met een langere termijn van ondersteuning. Dit wordt tijdens de evaluatie met u besproken. In een schooljaar kunnen er, bij voldoende aanmeldingen, drie trajecten van 12 weken ingepland worden.
Naast het evaluatiegesprek ontvangt u van ons eveneens een schriftelijke evaluatie.
Als uw kind teveel lessen heeft gemist, zal zowel de mondelinge als schriftelijke evaluatie niet plaats vinden.

Tarief
4Wat betreft het tarief voor het volgen van de bijles vragen wij 10 euro per leerling per les. Voor sommige locaties betalen wij huur voor de ruimtes waar wij gebruik van maken. In dat geval is het tarief 12,50 euro per les per leerling. Tevens berekenen wij een eenmalige bijdrage van 10 euro per bijlestraject voor de materiaalkosten.

Betaling
U heeft de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in de wijze van betaling. U kunt dit op het aanmeldingsformulier vermelden. U ontvangt van ons een factuur.

Locaties
Voor de bijles maakt JAde gebruik van verschillende locaties. Op het aanmeldingsformulier kunt u de gewenste locatie aankruisen.

AanmeldingU kunt uw kind op de volgende wijze aanmelden:

  • telefonisch: 06 18544802
  • per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • via het aanmeldingsformulier op de website5

Als u contact met ons opneemt, ontvangt u van ons een aanmeldingsformulier en de algemene voorwaarden. U kunt er ook voor kiezen om het aanmeldingsformulier digitaal via de site in te vullen.
Als u voor deze optie kiest, raden wij u aan de algemene voorwaarden goed te lezen. Hierin staat alle informatie betreffende de bijles.
De aanmelding is definitief als we het ingevulde formulier van u hebben ontvangen.

Wat betreft het tarief voor het volgen van de bijles vragen wij 10 euro per leerling per les. Voor sommige locaties betalen wij huur voor de ruimtes waar wij gebruik van maken. In dat geval is het tarief 12,50 euro per les per leerling. Tevens berekenen wij een eenmalige bijdrage van 10 euro per bijlestraject voor de materiaalkosten.