JEUGD ADVIES- EN BEGELEIDINGSBUREAU

logo

Bureau JAde is opgezet door Jantien Steensma en Anja Bruinshorst.
Jantien is vanaf 1981 tot en met augustus 2005 werkzaam geweest in het onderwijs. Zij heeft vele jaren als leerkracht en bouwcoördinator gewerkt in het Speciaal Basisonderwijs op een school voor kinderen met leer- en opvoedingsmoeilijkheden en als leerkracht en intern begeleider op een reguliere basisschool. Van augustus 2005 tot maart 2011 was zij ambulant begeleider bij stichting Gewoon Anders.
Anja is vanaf 1994 tot 2007 werkzaam geweest in het onderwijs. Zij heeft gewerkt als leerkracht en intern begeleider op reguliere basisscholen. Na de afronding van haar studie Onderwijskunde is ze in 2007 als onderwijskundig onderzoeker aan de Hogeschool van Utrecht verbonden geweest. Vanaf eind 2008 heeft zij als financieel medewerker gewerkt in het familiebedrijf De Driehoek BV.

JAde

Jade is de gemeenschappelijke naam voor twee mineralen die door slijpen en bewerken als  edelstenen worden gebruikt: Jadeïet en Nefriet. Jade heeft een mooie groene kleur (afhankelijk van het ijzergehalte), maar kent ook andere kleuren zoals wit en zwart. Jade brengt harmonie en evenwicht in rust en activiteit.  
Kinderen beschikken over vele talenten en hebben verschillende kwaliteiten reeds in zich. Soms hebben ze wat extra “slijpen en bewerken” nodig om deze talenten en kwaliteiten verder te ontwikkelen. JAde wil de begeleiding bieden om dit te bewerkstelligen. 
De J en A zijn tevens de initialen van onze voornamen en de eerste letters van de volledige naam: Jeugd Advies- en begeleidingsbureau JAde.

MISSIE

JAde zorgt ervoor, dat kinderen en jongeren die in hun ontwikkeling aanvullende ondersteuning nodig hebben, binnen korte tijd begeleiding op maat krijgen van deskundigen in een voor hen vertrouwde omgeving.

Jantien foto_pagina_2Jantien Steensma

anja-foto pagina_2Anja Bruinshorst